Izolációs szoba berendezése a pécsi szeretetotthonban

Tudnivalók az adományozásról
Adományozási időszak vége: 2022. 11. 01
Eddig összegyűlt adomány Cél
84 543Ft2 millió Ft

A Pécsi Zsidó Hitközség dr. Szántó László Szeretetotthonának működése, akárcsak a többi bentlakásos idősellátó intézményé, jelentősen átalakult a járványveszély óta. A Covid vírus sajnos még mindig támad, a szigorítások várhatóan még hosszú ideig érvényesek maradnak.

Hatósági előírás többek között, hogy a lakókat a külső intézményben történő egészségügyi ellátás után 14 napra izolálni kell. Erre a célra kevés alkalmas hely van az intézetben, a lakóknak ide-oda kell költözniük, az izolációra alkalmassá tett helyiségek száma azonban még így sem elegendő.

Cél, hogy az izolációs szabályok betartása a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozza. Ne kelljen az idős embereknek helyet változtatniuk, összezsúfolódniuk, hanem az elkülönítés 14 napját méltó, és egyben biztonságos körülmények között tölthessék el.

A Szeretetotthon udvarában található egy jelenleg használaton kívüli garázs, hozzá kapcsolódó helyiségekkel. Terv, hogy ezt nővéri zsiliprendszerrel, fürdőszobával ellátott modern, minden előírásnak megfelelő izolációs épületté alakítják át.

A költségeket az Otthon részben saját erőből, részben pályázással teremti elő. A járványkészültség miatt azonban sajnos csökkent a bevétel, mert kevesebb lakót lehetett fölvenni. Ugyanakkor a kiadások jelentősen nőttek a védekezéshez szükséges drága eszközök beszerzése miatt.

A dr. Szántó László Szeretetotthon Önökhöz fordul: segítséget kér öt modern kórházi ágy megvásárlásához.

Időtartam: 2022. év
Költségek: 2 000 000 Ft. (egy korszerű kórházi ágy ára 400 000 Ft.)

A szervezet weboldala
A szervezet facebook oldala

Ft
 
Personal Info

Szeretne adóigazolást az adományról? Required
Töltse ki az alábbi adatokkat, hogy kiállíthassuk az adóigazolást adományáról
Cég adatai
Cég székhelyének címe
E-mail cím, melyre az igazolást küldhetjük
Terms

Összes adomány: 18 000Ft